مقالات آموزشی التراسونیک

بهترین روش جوشکاری پلی اتیلن سبک و سنگین

جوشکاری پلی اتیلن سبک و سنگین

انواع پلی اتیلن

تمامی پلی اتیلن هایی که در صنعت تولید میگردد در دسته بندی های زیر تقسیم می شوند:

  1. پلی اتیلن با چگالی بالا (HDPE)
  2. پلی اتیلن با چگالی پایین (LDPE)
  3. پلی اتیلن سبک خطی (LLDPE)
  4. پلی اتیلن خیلی سبک (VLDPE)
  5. پلی اتیلن با اتصالات عرضی (XLPE)
  6. کوپلیمرهای اتیلن – وینیل استر

بیشتر صحبت امروز ما در رابطه با پلی اتیلن های سبک (LDPE) و پلی اتیلن های سنگین (HDPE) میباشد.

پلی اتیلن سنگین (HDPE) 

پلی اتیلن سنگین یک نوع ترموپلاستیک ارزان قیمت و مقرون به صرفه با ساختاری خطی و درجه شاخه ای پایین می باشد. دمای پلیمریزاسیون HDPE پایین میباشد یعنی حدود 300. همچنین فشار راکتور پلیمریزاسیون آن نیز پایین می باشد (حدود 80 بار). HDPE یا پلی اتیلن سنگین  با دو روش پلیمریزاسیون دوغابی و فاز گازی تولید می شود. این نوع پلی اتیلن دارای ویژگیهای خاصی میباشد از جمله: 

  • انعطاف پذیر 
  • نیمه شفاف
  • مقاوم به شرایط آب و هوایی
  • دارای سختی نسبتا مناسب در دمای خیلی پایین 

   کاربردهای پلی اتیلن سنگین HDPE

  • صنایع بسته بندی: پلی اتیلن سنگین HDPE در صنعت بسته بندی به دلیل مقاومت به ضربه بالا کاربرد فراوانی دارد از جمله :جعبه ها، سینی، بطری های آب میوه و شیر و بشکه ها.
  • کالاهای مصرفی: با توجه به فرایند پذیری آسان و قیمت پایین HDPE، پلی اتیلن سنگین یک ماده پرمصرف روزمره میباشد مانند: جعبه یخ، اسباب بازی ها، لوازم خانگی، پلاستیک ها و کیسه های زباله و…
  • الیاف و منسوجات: یکی از ویژگی ها و خاصیت  HDPE این است که دارای استحکام کششی بالا میباشد و در ساخت طناب، تور های ماهیگیری، تور مربوط به کارکردهای کشاورزی، الیاف های صنعتی و یا حتی تورها و یا وسایل تزیینی و … کاربرد فراوان دارند.
  • لوله و اتصالات: پلی اتیلن سنگین یا همان HDPE با توجه به ویژگی های گفته شده و چقرمگی بالا، یکی از پرمصرف ترین ماده در تولید لوله و اتصالات پلاستیکی می باشد.
  • سایر کاربردها: HDPE کاربرد های فراوان دیگری دارد از جمله کابل ها، منهل ها و مخازن پلاستیکی، صنایع خودروسازی، مخزن های سوخت و …

پلی اتیلن سبک LDPE

از لحاظ فیزیکی و ساختاری پلی اتیلن سبک یک پلیمر نیمه سخت و نیمه شفاف است. پلی اتیلن سبک در مقایسه با پلی اتیلن سنگین شاخه های جانبی بیشتری دارد. در فرایند تولید LDPE فشار راکتور تولید آن بالا می باشد (3000 بار) که توسط فرایند رادیکال آزاد تولید می شود.جهت تولید پلی اتیلن سبک از دو روش زیر انجام میشود : اتوکلاو یا راکتور لوله ای 

   کاربردهای پلی اتیلن سبک LDPE

تجهیزات آزمایشگاهی ، کیسه های پلاستیکی ، بطری ها و ظروف از سری کاربرد های پلی اتیلن سبک میباشد که مهمترین کاربرد LDPE  کیسه های پلاستیکی میباشد.

همچنین به دلیل قیمت پایین و انعطاف پذیری خوب ، پلی اتیلن سبک در صنعت بسته بندی نیز کاربرد دارد. ناگفته نماند که LDPE در بعضی از لوله و اتصالات نیز کاربرد دارد.

جوش پلی اتیلن سبک و سنگین

برای جوش دادن و متصل کردن قطعات پلی اتیلن به یکدیگر راههای مختلفی وجود دارد مانند حرارت، استفاده از مواد شیمیایی، جوش التراسونیک و …

جوش التراسونیک پلی اتیلن

بهترین راه جهت متصل کردن قطعات پلی اتیلنی به یکدیگر توسط دستگاه التراسونیک صورت میگیرد. اولتراسونیک توسط پیزو و هورن فولادی متریال مورد نظر ما را به بهترین نحو ممکن متصل میکند و هم با دقت قطعات اضافی را برش میدهد.

دستگاه جوش اولتراسونیک برای پلی اتیلن

دستگاه جوش التراسونیک برای پلی اتیلن یکی از مقرون به صرفه ترین دستگاه ها جهت اتصال قطعات پلیمری مخصوصا به یکدیگر است. از جمله مزایایی که برای این دستگاه می توان در نظر گرفت می توان به مواردی همچون:

  • هزینه تعمیر و نگهداری پایین
  • سرعت بسیار بالا
  • هزینه نیروی انسانی پایین
  • جوش دادن بدون ضایعات و خرابی

اشاره کرد.

برای تهیه دستگاه جوش التراسونیک مخصوص متریال پلی اتیلن سبک و سنگین با کارشناسان لیت آلتراسونیک در ارتباط باشید. همچنین همکاران ما در پلاس لیت اماده پاسخگویی به شما عزیزان میباشند.

جوشکاری آلتراسونیک پلی اتیلن در اصفهان، تهران، تبریز، مشهد

همانطور که ذکر شد در صنعت های مختلف، پلی اتیلن در روش های متفاوتی جوشکاری می شود. که بهترین و تمیز ترین آنها توسط دستگاه التراسونیک صورت میگیرد.
بعضی از کارخانجات ها یا کارگاه ها توان خرید این دستگاه را ندارند تا بتوانند قطعات پلی اتیلن خود را به هم متصل کنند. از این رو شرکت هایی هستند که با داشتن مجموعه ای از این دستگاه ها آماده انجام اینگونه خدمات برای شما می باشند. شرکت لیت آلتراسونیک نیز آماده انجام هرگونه خدمات التراسونیک برای شما در شهرهای تهران، تبریز، اصفهان و مشهد میباشد.


مقاله های مرتبط

جوش پلاستیک
جوش کریستال پلی استایرن
خدمات جوشکاری التراسونیک
جوش پارچه

جوشکاری پلی اتیلن در چند روش انجام میگیرد؟

برای جوش دادن و متصل کردن قطعات پلی اتیلن به یکدیگر راههای مختلفی وجود دارد مانند حرارت، استفاده از مواد شیمیایی، جوش التراسونیک و …

بهترین روش کدام است؟

در روش جوش توسط دستگاه التراسونیک بهترین شیوه جوشکاری میباشد، چرا که هم دقیق قطعات را به هم متصل میکند و هم به صورت تمیز و یکسان قطعات اضافی را برش میدهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.